Seniorklubben PFA

Ferieboliger


Generelt for ferieboligerne

Fordelingslister sendes ud via mail 3 gange årligt:

omkring 1. marts – for sommerperioden (uge 18-35)

omkring 1. juli – for efterårsperioden (uge 36-52)

omkring 1. oktober – for vinterperioden (uge 1-17)

 

PFA’s aktive medarbejdere har førsteret til ferieboligerne, og de har en uges fortrydelsesret, efter fordelingslisterne er offentliggjort. Derefter sendes listerne til seniorklubbens medlemmer, og herefter gælder først-til-mølle-princippet for alle.

Husk, at det er en betingelse, at man også selv bor i boligen. Det er altså ikke tilladt, at man udlåner boligen til andre.

Ansøgning om feriebolig sendes altid til sommerhuse@pfa.dk

Kontaktperson i PFA er Henrik Christensen, Gage, der i særlige tilfælde kan kontaktes på hcr@pfa.dk. Alternativt på 39 17 58 17.

Udlevering af nøgler mv. sker hos PFA Servicecenter hver dag mellem 09:00-15:00. Udfyldt nøglekvittering (se nederst på siden) skal medbringes.

Hvis du bor udenfor Storkøbenhavn og ikke har mulighed for at hente nøglerne personligt, så ring til PFA på 39 17 50 04 for at få nøglerne tilsendt. Husk at kontakte PFA Servicecenter mindst 14 dage før. Du skal selv sørge for at få sendt nøglerne retur hurtigst muligt efter brug.

Alle huse røgfri. Der må kun ryges udenfor, og cigaretskodder skal fjernes.

Alle skal rydde op og gøre rent efter sig ved afrejse, dog foretages der en slutrengøring i sommerperioden i de danske ferieboliger.

(Hvis du i sommerperioden kun har lejet huset en del af ugen og forlader huset inden lørdag, skal du selv sørge for slutrengøringen, da der kan være andre, der har lejet huset i den resterende periode af ugen).

I dag er reglerne sådan, at man selv indkøber toiletpapir, køkkenrulle, opvaskemiddel mv. for egen regning. Husk også viskestykker, karklude og gulvklud.

Opkrævning af leje af ferieboligen sendes via brev efter indgåelse af lejeaftale, og beløbet skal være betalt inden lejeperioden påbegyndes.

Se detaljerede regler, inkl. prisliste, nederst på siden.

 


Detaljerede regler, inkl. prisliste, pdf-version


Nøglekvittering, pdf-version


Nøglekvittering

Mangelliste, pdf-version


Mangelliste